Workshops & Presentaties

La Pesca
Colombia_2 Miranda

 


We organiseren al jaren workshops voor de reisbranche en geven regelmatig presentaties. Onze kernwaarden:
kennis delen, inspireren, verbinden

Onze diensten

 • Event design
 • Budgetplanning
 • Geschikte locatie vinden
 • Algehele coördinatie
  voor, tijdens en na het event
 • Promotie inclusief uitnodigingen
 • Werven van
  bezoekers, sponsors, sprekers
 • Presentator en hosting tijdens event
 • Evaluatie

Onderstaand de meest recente events:

Caribbean Latin Workshop: 
jaarlijks terugkerend event sinds 2012 op telkens weer een andere inspirerende locatie en sinds 2018 is er ook een Belgische editie. De focus in het eventplan is telkens de interactie tussen enerzijds reisprofessionals en anderzijds de leveranciers die reisproducten en bestemmingen vertegenwoordigen.

Doel: door kennisdeling reizen naar de Caribbean en Latijns Amerika stimuleren

Toeristenbureau Dominicaanse Republiek: sinds 2010 assisteren we het team van de Dominicaanse Republiek met het organiseren van events voor de reisindustrie. In overleg bespreken we de wensen, die we vervolgens vertalen naar een concept design, dat na goedkeuring gezamenlijk wordt uitgevoerd.

Doel: de Dominicaanse Republiek op een unieke manier presenteren en laten beleven zodat bezoekers positief worden beïnvloed om deze bestemming vaker te boeken.

Marketplace hotelassociatie Cotelco: in 2018 en 2019 is voor de hotelassociatie Cotelco uit Cartagena, een marketplace georganiseerd voor reisprofessionals. Het 1e jaar vond plaats in een elegant 5-sterren hotel in Amsterdam en het 2e jaar op een inspirerende locatie in de Markthal in Rotterdam. Na een presentatie werd met elk hotel afzonderlijk kennis gemaakt. Het toeristenbureau van Cartagena en Colombia, als ook KLM waren aanwezig.

Doel: dit event speelde in op de uitbreiding van KLM-vluchten naar Cartagena en Cotelco hotelassociatie wilde zo de kans benutten om meer Nederlandse gasten aan te trekken.

 

Reacties zijn gesloten.